7/2024. (II. 5.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a Fonyódi Fecskepart Óvoda és Bölcsőde vezetőjének eljárása elleni panaszról (Zárt ülés)
A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az alábbi határozati javaslat elfogadását:

1.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete, mint fenntartó és munkáltató megbízza a Belső Ellenőrt, hogy az előterjesztés mellékleteként csatolt panaszban kifogásolt, az óvoda vezetőjének panaszkezelési eljárását az adott ügyben vizsgálja ki.
 
2.     A vizsgálat eredményét, annak megállapításait és esetleges javaslatát ezen határozattól számított 30 napon belül a Polgármester részére küldje meg.
 
 
3.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete felkéri a Polgármestert, hogy a Belső Ellenőr 2. pontban megjelölt anyagát a soron következő munkaterv szerinti Képviselő – testületi ülésre, de legkésőbb 2024. április 25-ig terjessze be.
 
4.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete felkéri a Polgármestert, hogy a panaszosokat tájékoztassa, hogy a panasz vizsgálata előreláthatólag harminc napnál hosszabb ideig tart, melynek indoka fenntartói és munkáltatói jogkör testületként működő sajátosságai. A panasz vizsgálatának lezárása és az erről szóló döntés meghozatalának várható időpontja legkésőbb 2024. április 30. 
« Vissza
Vissza a főmenübe