50/2024. (III. 26.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a Fonyódi Fecskepart Óvoda és Bölcsőde vezetőjének eljárása elleni panaszról (Zárt ülés)
A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

1.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete, mint fenntartó és munkáltató a Fonyódi Fecskepart Óvoda és Bölcsőde intézmény vezetőjének panaszkezelési eljárása ellent tett panasz kivizsgálására megbízott Belső ellenőr vizsgálatot lezáró ellenőrzési jelentését az előterjesztés mellékleteként csatolva megismerte.
 
2.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete, mint fenntartó és munkáltató a Belső ellenőr ellenőrzési jelentése alapján megállapítja, hogy a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvényben, valamint az intézmény Panaszkezelési Szabályzatában foglalt rendelkezéseket az intézmény vezetője az eljárás során betartotta.
 
3.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete felkéri a Polgármestert, hogy a panaszosok részére a panasszal kapcsolatos vizsgálatot lezáró testületi határozatot és az ellenőrzési jelentést küldje meg.
 
4.     Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő – testülete felkéri a Fonyódi Fecskepart Óvoda és Bölcsőde intézmény vezetőjét, hogy soron kívül, de lekésőbb 30 napon belül az intézmény Panaszkezelési Szabályzatát vizsgálja felül és aktualizálja. 
« Vissza
Vissza a főmenübe