3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi Bizottság
2015. szeptember 29-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód, Béke utca 1. szám alatt lévő, fonyódi 8056/5 hrsz-ú, középiskola megnevezésű ingatlan vagyonkezelésbe adásáról
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:   Jogi Bizottság, Pénzügyi Bizottság

A Fonyód, Béke utca 1. szám alatt lévő Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Bacsák György Tagintézménye épületének vagyonkezelésbe adásával kereste meg önkormányzatunkat a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai főigazgató-helyettese.

 

Az előterjesztéshez csatolom a vagyonkezelési szerződés tervezetét. Miután az intézmény a Fonyód, Béke utca 1. számú ingatlant kizárólagosan használja jelen pillanatban is, továbbá a közüzemi szolgáltatókkal közvetlen szerződésben állnak, ezért javaslom, hogy ezen a későbbiekben sem változtassunk. Az épület teljes fenntartásával, működésével kapcsolatos valamennyi költséget a vagyonkezelésbe vevő – Siófoki Szakképzési Centrum – fizesse meg közvetlenül a partnerek irányába.

 

Melléklet:

 

1. számú:         Az e-mailen érkezett megkeresés

2. számú:         Vagyonkezelési szerződés – tervezet

3. számú:         Melléklet az érintett ingatlanról


Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság   Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Jogi Bizottság  

Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását .

 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód, Béke utca 1. szám alatt lévő, fonyódi 8056/5 hrsz-ú, középiskola megnevezésű ingatlan vagyonkezelésbe adásáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: vagyongazdálkodási kérdések
A Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testület vagyonkezelésbe adja a Fonyód, Béke utca 1. szám alatt lévő, fonyódi 8056/5 hrsz-ú, középiskola megnevezésű ingatlant a Siófoki Szakképzési Centrum részére.

 

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testület megbízza a polgármestert a vagyonkezelésbe adással kapcsolatos valamennyi irat aláírására. 


Határidők, felelősök:

Határidő: 2015. 10. 15.
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Kovács Péter

« Vissza
Vissza a főmenübe