5. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2015. november 23-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés Szarka Zsuzsanna területhasználati kérelméről
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester

A Városfejlesztési Bizottság a 84/2015. (IX. 28.) határozatában javasolta a polgármesternek, hogy a Fonyód, Árpád parton lévő óriáscsúszda működéséhez szükséges engedélyek beszerzésére 2016. április 30-ig biztosítson lehetőséget Szarka Zsuzsanna részére.

A határozat közlését követően Szarka Zsuzsannával személyes egyeztetést folytattam. Szarka Zsuzsanna az egyeztetésen, majd később írásban is megerősítette, hogy a csúszda felújítást a 2016. évi nyári szezonig el kívánja végezni, a csúszdát működtetni kívánja. A felújítás, a kapott ajánlat alapján 8-10 millió Ft költséggel jár.

A korábbi gyakorlat az volt, hogy évente kötöttünk területbérleti szerződést a felépítmény tulajdonosával. Szarka Zsuzsanna kezdeményezi, hogy a beruházás mértékét figyelembe véve az önkormányzat 10 éves, határozott idejű bérleti szerződést kössön vele a tulajdonában lévő építmény bérletére.

Melléklet:    Szarka Zsuzsanna kérelme


Döntési javaslat

"Előterjesztés Szarka Zsuzsanna területhasználati kérelméről "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Városfejlesztési Bizottsága azzal a feltétellel javasolja a polgármesternek, hogy 10 éves, határozott idejű bérleti szerződést kössön Szarka Zsuzsannával a Fonyód, Árpád parton lévő óriáscsúszda épület alatti területre, hogy amennyiben az óriáscsúszda felújítása nem készül el 2016. április 30. napjáig, úgy a bérleti szerződés azonnali hatállyal megszűnik.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2016. 01. 31.
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Kovács Péter


Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe