5. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi Bizottság
2016. február 9-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde csoportszámának, továbbá a pedagógusok létszámának megállapítására a 2016/17-es nevelési évre
Készítette:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója
Előterjesztő:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója
Véleményező bizottság:   Pénzügyi Bizottság

 

  A 2011.CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 83.§.(2) alapján fenntartó meghatározza az adott nevelési évben indítható óvodai csoportok számát. A 2011.évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 1. számú melléklete tartalmazza a nevelési-oktatási intézményekben alkalmazott vezetők kötelező létszámát. A 2. melléklet 2013.09.02 – től hatályos módosítása tartalmazza a nevelő- és oktatómunkát közvetlenül segítő alkalmazottak létszámát.

 


Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság   Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"A Fonyódi Óvoda és Bölcsőde csoportszámának továbbá a pedagógusok létszámának megállapítása a 2016/17-es nevelési évre"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: köznevelési kérdések
A Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

A Pénzügyi Bizottság az alábbi javaslatot terjeszti a Képviselő-testület elé:

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő- testülete a 2016/2017 évre a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde óvodai csoportjainak számát 5-ben a pedagógusok létszámát (vezetővel együtt) 11 főben az oktatást- nevelést segítő alkalmazottak számát összesen 7 főben határozza meg.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2016. 09. 01.
Felelős: Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója

« Vissza
Vissza a főmenübe