15. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi Bizottság
2016. február 9-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. működtetésében lévő strandok üzemeltetéséről
Készítette:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője, Hidvégi József polgármester
Előterjesztő:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Véleményező bizottság:   Pénzügyi Bizottság

Lásd melléklet! 



Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság    A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"A Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. működtetésében lévő strandok üzemeltetéséről "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja, hogy a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. …………. vállalkozóval a Fonyód Árpád parti strand üzemeltetésével kapcsolatos alvállalkozói feladatokra  szerződést kössön …….…..értékben.

2. Fonyód Város Képviselő-testülete javasolja, hogy a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. a Fonyód Bélatelepi strand üzemeltetésével kapcsolatos alvállalkozói feladatokra kiírt pályázatot a beékezett magas összegű ajánlatok miatt érvénytelenítse.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2016. 02. 11.
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe