8. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2016. november 21-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód, Ady E. u. 39.szám alatt lévő 8202/1/A/1 hrsz-ú ingatlan területén lakások kialakításáról
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:   Pénzügyi Bizottság, Városfejlesztési Bizottság

A Somogy Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint a közeljövőben visszaadják az önkormányzatnak a Fonyód, Ady E. u. 39. szám alatti 8202/1/A/1 hrsz-ú, volt okmányiroda ingatlant.

A Városi Főépítész által végzett számítás szerint az ingatlanon 6 db lakás kialakítására lenne lehetőség.

A kialakítással kapcsolatos vázlat-terveket az előterjesztéshez legkésőbb a Városfejlesztési Bizottság üléséig pótlólag csatolom.

Amennyiben a Képviselő-testület a lakások kialakítása mellett dönt, megrendelem az engedélyes tervek elkészítését és annak elkészülte után megindítjuk az építési engedélyeztetési eljárást. Az engedélyes és kiviteli tervek elkészítésének költsége várhatóan 1.880.000.- Ft + Áfa. 

Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság   A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Városfejlesztési Bizottság   A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód, Ady E. u. 39.szám alatt lévő 8202/1/A/1 hrsz-ú ingatlan területén lakások kialakításáról "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: vagyongazdálkodási kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a tulajdonában, Fonyód, Ady E. u. 39. szám alatti társasházban lévő 8202/1/A/1 hrsz-ú ingatlan területén lakásokat kíván kialakítani.

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a polgármestert az 1. pont szerinti cél megvalósítása érdekében az építési engedélyeztetési- és kiviteli tervek elkészíttetésével, illetve az ezzel összefüggő engedélyeztetési eljárás megindításával.

Határidők, felelősök:

Határidő: értelem szerint
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Kovács Péter

« Vissza
Vissza a főmenübe