3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Humán Bizottság
2016. december 13-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Turisztikai Egyesület 2017. évi marketingtervének és éves feladattervének véleményezéséről
Készítette:   Fonyódi Turisztikai Egyesület elnöke elnök
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:   Humán Bizottság, Pénzügyi Bizottság, Városfejlesztési Bizottság

 
Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési Bizottság    A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Humán Bizottság    A Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Pénzügyi Bizottság    A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyódi Turisztikai Egyesület 2017. évi marketingtervének és éves feladattervének véleményezéséről "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: turisztikai, kulturális kérdések
A Humán Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a a Fonyódi Turisztikai Egyesület 2017. évi marketingtervének és éves feladattervének véleményezéséről szóló előterjesztést. 

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a rendezvények színvonalának, a helyi közösségek, gazdasági társaságok hatékonyabb bevonása érdekében a programok szervezésébe - az előző évhez hasonlóan - bevonja a  Fonyódi Turisztikai Egyesületet.
A Képviselő-testület a 2017-es programok költségeit  megbontva biztosítja úgy, hogy a Turisztikai Egyesület részére az önkormányzat 20 millió forint szervezési támogatást biztosít. Annak érdekében, hogy a programok lekötése és a marketing tevékenység megkezdődhessen a szervezési támogatás 30%-át a 2016. évi tartalékkeret terhére biztosítja az önkormányzat.



Határidők, felelősök:

Határidő: értelem szerint
Felelős: Hidvégi József


Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe