6. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Humán Bizottság
2017. február 14-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés az óvodai felvételi körzethatárok megállapításáról
Készítette:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója, Dr. Hengerné Keresztény Zsuzsanna
Előterjesztő:   Dr. Széll Attila
Véleményező bizottság:   Humán Bizottság

 A települési önkormányzat Képviselő-testületének a köznevelési közfeladat- ellátási kötelezettsége teljesítése körében határozatban kell megállapítania az önkormányzat által fenntartott óvoda felvételt biztosító körzethatárait.

 

 


Döntéshozói vélemények

Humán Bizottság   A Humán Bizottság javasolja a Képviselő- testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"Az óvodai felvételi körzethatárok megállapítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: köznevelési kérdések
A Humán Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. évi CXC. Nemzeti Köznevelési Törvény végrehajtásáról szóló, 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 22.§ (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően az óvodai felvételi körzethatárok megállapításáról úgy rendelkezik, hogy a Fonyód Város Önkormányzata fenntartásában működő, Fonyódi Óvoda és Bölcsőde, kötelező felvételt biztosító körzethatára megegyezik a település közigazgatási határával.

A Képviselő-testülete megbízza a jegyzőt, hogy a jelen határozat 1. pontja szerinti Képviselő-testületi döntést, valamint Nemzeti Köznevelési Törvény végrehajtásáról rendelkező, 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 22.§ (2) bekezdésében szereplő adatokat a döntést követő 15 napon belül, rögzítse a köznevelés információs rendszerében.


Határidők, felelősök:

Határidő: értelem szerint
Felelős: Dr. Széll Attila
Hivatali felelős: Dr. Széll Attila

« Vissza
Vissza a főmenübe