7. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Humán Bizottság
2017. május 3-i ülésére

Tárgy:   Beszámoló a Petőfi Sportegyesület 2016. évi tevékenységéről
Készítette:   Nagyné Horváth Gabriella irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:   Humán Bizottság, Pénzügyi Bizottság


Tisztelt Képviselő-testület!

 

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi munkaterve alapján május hónapban kell beszámolót készíteni a Petőfi Sportegyesület 2016. évi tevékenységéről.

 

2016. évben az Önkormányzat a Fonyódi Petőfi Sportegyesület tevékenységét 11.100.000,-Ft összeggel támogatta, illetve további 1.280.694.-Ft támogatást biztosított az egyesület TAO pályázatainak megvalósítására önrészként.

 

Az egyesület a támogatások felhasználásáról határidőben, a számviteli szabályoknak megfelelően benyújtotta elszámolásait a Fonyódi Polgármesteri Hivatal felé.

 

A Fonyódi Petőfi Sportegyesület által az egyesület 2016. évi tevékenységéről készített beszámoló az előterjesztés mellékleteként csatolásra került.

 

Kérem a Pénzügyi Bizottságot és Humán Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a tisztelt Képviselő-testületet a határozati javaslat elfogadására.


Döntéshozói vélemények

Humán Bizottság    Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Pénzügyi Bizottság    Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Beszámoló a Petőfi Sportegyesület 2016. évi tevékenységéről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Humán Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Petőfi Sportegyesület 2016. évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja
Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Nagyné Horváth Gabriella

« Vissza
Vissza a főmenübe