1. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi Bizottság
2017. május 3-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés az Egészségügyi Nonprofit Kft - Fonyód az EFOP-2.2.19-17 - "Járóbeteg szakellátás szolgáltatások fejlesztésé" című pályázat benyújtásáról
Készítette:   dr. Ács Zoltán ügyvezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:   Pénzügyi Bizottság

 Tisztelt Képviselő-testület!

Az Egészségügyi Nonprofit Kft - Fonyód pályázatot kíván benyújtani az EFOP-2.2.19-17 – „Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése” keretében megvalósuló „Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése Fonyódon” című pályázati konstrukcióra.

A pályázat tartalma:

1.- konkrét tartalom: A projekt keretében az Egészségügyi Nonprofit Kft. – Fonyód diagnosztikai- és terápiás eszközparkja újul meg, illetve bővül. Továbbá egy kisebb volumenű épületenergetikai fejlesztésre kerül sor. Az egészségügyi fejlesztés révén növekszik a helyben, definitív ellátásban részesülő lakosság aránya, csökken a kórházi továbbutalások száma. Hatékonyabbá válik az intézmény működése.

2.- projekt időtartama: 2017. október 1. – 2018. december 31.

3.- költségvetés: max. 300.000.000 Ft

4.- támogatási intenzitás: 100%

5.- előkészítés költségei: 5.250.000 Ft + 27% ÁFA

6.- saját forrás igény összege - részletezése (önrész, előzetes beszerzések, melyek a projekt terhére nem elszámolhatók, szakértők stb.): nem szükséges saját forrás, nem releváns

7.- saját forrás rendelkezésre állásának igazolása: nem releváns

8.- Felhívás 3.9. pontjában részletezett biztosíték fedezete (amennyiben releváns): nem releváns

9.- menedzsment szervezet bemutatása: A pályázó szervezeten belül kerül kialakításra, egy-egy fő projektmenedzserrel és pénzügyi vezetővel



Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság   A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Egészségügyi Nonprofit Kft - Fonyód az EFOP-2.2.19-17 - "Járóbeteg szakellátás szolgáltatások fejlesztésé" című pályázat benyújtásáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: fejlesztési kérdések
A Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul az Egészségügyi Nonprofit Kft - Fonyód az EFOP-2.2.19-17 - "Járóbeteg szakellátás szolgáltatások fejlesztésé" című pályázat  benyújtásához. 
Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza az ügyvezetőt és a polgármestert a pályázattal kapcsolatos iratok aláírására.

Határidők, felelősök:

Határidő: értelem szerint
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe