3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2017. szeptember 20-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft-vel megkötött Feladatátadási szerződés módosításának jóváhagyásáról
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:   Jogi Bizottság, Pénzügyi Bizottság, Városfejlesztési Bizottság

Tisztelt Képviselő-testület!

 

A Fonyód Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft – továbbiakban: Kft - pályázatot kíván benyújtani a Fonyód, 6707/10 hrsz-ú, Város strand és vízitelep fejlesztésére. A pályázatról jelen ülés másik napirendjében adok tájékoztatást. A pályázathoz szükséges, hogy az érintett terület teljes mértékben a Kft kezelésében legyen.

 

Ehhez elengedhetetlen a Kft-vel kötött Feladatátadási szerződés módosítása, amelyet az előterjesztéshez csatolok. Továbbá csatolom a jelenleg hatályos Feladatátadási szerződést is.

Melléklet:
1. számú:   Feladatátadási szerződés módosítása
2. számú:   Hatályos feladatátadási szerződés
 


Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság   A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Jogi Bizottság   A Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Városfejlesztési Bizottság   A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft-vel megkötött Feladatátadási szerződés módosításának jóváhagyásáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: vagyongazdálkodási kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztéshez csatolt 1. számú melléklet szerinti tartalommal módosítja a Fonyód Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft-vel megkötött Feladatátadási szerződést.

 

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a polgármestert és a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft ügyvezetőjét az 1. pont szerinti szerződés-módosítás aláírására.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2017. 09. 29.
Felelős: Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Hivatali felelős: Kovács Péter

« Vissza
Vissza a főmenübe