3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Humán Bizottság
2017. november 7-i ülésére

Tárgy:   Beszámoló a Fonyódi Polgármesteri Hivatal 2015-2016. években végzett tevékenységéről
Készítette:   Dr. Hengerné Keresztény Zsuzsanna, Kovács Péter irodavezető, Nagy Brigitta aljegyző, Nagyné Horváth Gabriella irodavezető
Előterjesztő:   Nagy Brigitta aljegyző
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő testület!

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény [a továbbiakban: Mötv.] 81. § (3) bekezdés f) pontja értelmében a jegyző évente beszámol a képviselő-testületnek a hivatal tevékenységéről.

Tekintettel arra, hogy 2014. november 1. napjától kezdődően a Hivatal működésének átalakítása megkezdődött, az itt folyó tevékenység és az ezzel összefüggésbe hozható információk fókuszpontba kerültek. Szinte nem volt olyan bizottsági -, testületi ülés, ahol ne esett volna szó erről a tevékenységről.

Ezen információcseréknek különösen jelentős szerepe volt a fejlesztési folyamatban, hiszen kiemelt jelentőséget tulajdonítottunk annak, hogy a Hivatal szolgáltató, támogató jellegű tevékenységével segítse a fonyódi lakosság mindennapjait és az általa választott képviselő-testületet.

Természetesen ezen újjászervezési tevékenységnek voltak olyan momentumai, melyek a mindennapi munkában háttérben maradtak. Ezen tényekről jelen beszámoló segítségével próbáljuk tájékoztatni a T. döntéshozót.

A fentiekre tekintettel a Tisztelt Képviselő-testület elé terjesztem a Fonyódi Polgármesteri Hivatal 2015-2016. évi tevékenységéről szóló beszámolót.

A beszámolót a Képviselő-testület valamennyi bizottsága véleményezi, a bizottsági határozatok a Képviselő-testület ülésén kerülnek ismertetésre.

Mellékletek:

  • Szöveges beszámoló
  • Ügyiratforgalmi statisztika 4 db
  • Szervezeti ábra (2016 december)


Döntéshozói vélemények

Humán Bizottság   A Bizottság javasolja a Képviselő - testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Pénzügyi Bizottság   A Bizottság javasolja a Képviselő - testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Városfejlesztési Bizottság   A Bizottság javasolja a Képviselő - testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Jogi Bizottság   A Bizottság javasolja a Képviselő - testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"BESZÁMOLÓ A FONYÓDI POLGÁRMESTERI HIVATAL 2015-2016. ÉVEKBEN VÉGZETT TEVÉKENYSÉGÉRŐL"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: közszolgáltatási kérdések
A Humán Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Fonyódi Polgármesteri Hivatal 2015-2016. évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Nagy Brigitta

« Vissza
Vissza a főmenübe