1. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi Bizottság
2017. december 14-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Lions Club számára nyújtott támogatás elszámolási határidejének hosszabítására
Készítette:   Nagyné Horváth Gabriella irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester

Tisztelt Pénzügyi Bizottság!

 

 

A Pénzügyi Bizottság 114/2017. (XI.7.) számú határozatával döntött a Fonyódi Lions Club részére 1.000.000.-Ft támogatási összeg megállapításáról, melynek célja a város jellegzetes épületeit ábrázoló köztéri bronz városmakett létrehozása.

A támogatási összeg felhasználásának szabályairól a 2017. november 9-én 03/3925-5/2017. számon Támogatási szerződés készült.

A Támogatási szerződés 3. pontja értelmében a támogatott szervezetnek 2017. december 15-ig elszámolási kötelezettsége keletkezik a támogatott összeg felhasználására vonatkozóan.

A civil szervezet 2017. december 13-án kérelmet terjesztett a Pénzügyi Bizottság felé, mely szerint kérik az elszámolási határidő módosítását 2018. április 30-ra, annak okán, hogy a műalkotás kihelyezését el kellett halasztani a Dísz téren folyó munkálatok, és az időjárási körülmények miatt. Mivel a kihelyezés nem valósul meg a támogatási szerződésben meghatározott időpontig, így a szervezet sem utalja át a szerződéses összeget a makett készítője felé.

(A Fonyódi Lions Club kérelme az előterjesztés mellékleteként csatolásra került.)


Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyódi Lions Club számára nyújtott támogatás elszámolási határidejének hosszabítására"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

A Pénzügyi Bizottság hozzájárul a 03/3925-5/2017. számú támogatási szerződés 3. pontjában meghatározott elszámolási határidő 2018. április 30. napra történő módosításához, és megbízza a polgármestert a módosító szerződés aláírására.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe