13. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2018. február 12-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód, József utcában lévő 7241 hrsz-ú ingatlanon garázsbejáró biztosításával kapcsolatos hozzájárulásról
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

 

Kardos János a Fonyód, Balaton utca 3. számú, 7240 hrsz-ú ingatlan tulajdonosaként kérelmet nyújtott be önkormányzatunk felé, mely szerint kéri, hogy az önkormányzat járuljon hozzá, hogy az ingatlanának északnyugati részén létesítendő garázst a Fonyód 7241 hrsz-ú ingatlanról közelítse meg, az előterjesztéshez csatolt helyszínrajz szerint.

 

A Fonyód, 7241 hrsz-ú, közterület megnevezésű ingatlant jelenleg a Zákányi Kálmán Sportcsarnok parkolójaként használja a város. Az ingatlan a belterületei szabályozási terv szerint közlekedési területként van nyilvántartva.

 

Melléklet:        A garázs kialakításának helyszínrajza, valamint a hozzá kapcsolódó építési rajzi részek


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési Bizottság   A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód, József utcában lévő 7241 hrsz-ú ingatlanon garázsbejáró biztosításával kapcsolatos hozzájárulásról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Fonyód, 7241 hrsz-ú ingatlan tulajdonosa hozzájárul, hogy a Fonyód, 7240 hrsz-ú ingatlan tulajdonosa az építendő garázsát a Fonyód, 7241 hrsz-ú ingatlanon keresztül közelítse meg, az előterjesztéshez melléklet műszaki rajzon feltüntetett módon.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2018. 01. 31.
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Kovács Péter


Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe