1. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Humán Bizottság
2018. május 15-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés az Egészségügyi Nonprofit Kft. – Fonyód 2017. évi tevékenységéről és gazdálkodásáról készített beszámoló elfogadására
Készítette:   dr. Bárczi Tamás ügyvezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

 

Az Egészségügyi Nonprofit Kft. – Fonyód 2017. évi tevékenységéről és gazdálkodásáról készített beszámolót Dr. Bárczi Tamás ügyvezető elkészítette, melyek mellékletként csatolásra kerültek.

 

Mellékletek:

  1. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített 2017. éves beszámolója (1.sz.melléklet)
  2. Kiegészítő melléklet (2.sz.melléklet)
  3. A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet közhasznúsági melléklete (3.sz.melléklet)
  4. Könvvizsgálói jelentés (4.sz.melléklet)
  5. Aktualizált SZMSZ (5.sz.melléklet)
  6. Felügyelő Bizottsági határozat (6.sz.melléklet)

Döntéshozói vélemények

Pénzügyi Bizottság   A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Humán Bizottság    A Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Városfejlesztési Bizottság    A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés az Egészségügyi Nonprofit Kft. – Fonyód 2017. évi tevékenységéről és gazdálkodásáról készített beszámoló elfogadására"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Humán Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja az Egészségügyi Nonprofit Kft. – Fonyód 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolóját, és a 2017. évről szóló számviteli törvény szerinti egyszerűsített beszámolót, a kiegészítő mellékletet, a kettős könyvvitelt vezető szervezet közhasznúsági mellékletet, a mérleg szerinti eredményt eredménytartalékba helyezi, illetve jóváhagyja az aktualizált SZMSZ-t, a 2017. évi gazdálkodásról szóló könyvvizsgálói jelentést valamint a Felügyelő Bizottság 2017. évről szóló határozatát.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe