3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Humán Bizottság
2018. december 11-i ülésére

Tárgy:   Javaslat Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi munkatervére
Készítette:   Szurok-Szász Szabina
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019 évi munkatervének megtárgyalása kötelező feladat, és egyben az éves működés alapja. Az előterjesztés a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 10/2015. (III.26.) rendelet 11.§ - 12. § - ban foglaltak, és a beérkezett javaslatok figyelembe vételével készült. A munkaterv tervezet tartalmazza a képviselő-testület korábbi döntései, illetve a jogszabályi előírások szerinti kötelező napirendeket. A II. fejezet jelzi azon napirendeket, melyek konkrét előterjesztésének időpontját a későbbiekben lehet meghatározni. 
Döntéshozói vélemények

Humán Bizottság    A Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Jogi Bizottság     A Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Pénzügyi Bizottság     A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Városfejlesztési Bizottság     A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi munkaterve"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: ügyrendi, napirendi kérdések
A Humán Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2019. évre előterjesztett munkatervi javaslatot elfogadja, és utasítja a polgármestert, hogy gondoskodjon annak végrehajtásáról.
Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe