2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2019. április 23-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód Város Településszerkezeti Tervének módosításáról
Készítette:   Kovács Péter irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

 

A Képviselő-testület már több alkalommal tárgyalta a Településrendezési Eszközök 5. számú módosításával kapcsolatos előterjesztéseket.

 

Az előfogadott módosítások végső véleményezésre elkerültek az állami főépítészhez. A Somogy Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze a SOD/08/94-2/2019. ügyiratszámú iratában megadta a záró szakmai véleményét a településrendezési eszközök módosításához. A Helyi Építési Szabályzaton túl szükséges a Fonyód Város Településszerkezeti Tervének módosítása is az előterjesztéshez csatolt tartalommal.

 

Melléklet:

Településszerkezeti Terv módosító részei, valamint a Somogy Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze által SOD/08/94-2/2019. ügyiratszámú záró szakmai véleménye
Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési Bizottság   A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód Város Településszerkezeti Tervének módosításáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: fejlesztési kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.


Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés melléklete alapján, a 128/2010. (VI. 24.) számú önkormányzati határozat 2. pontjával jóváhagyott Településszerkezeti Tervét az alábbiak szerint módosítja:

1. a) Az TSZT jelű Településszerkezeti Tervlap változással érintett területei módosulnak az 1. melléklet szerinti tartalommal.

 

2. A változások leírását e határozat 2. melléklete tartalmazza.

 

3. A település területi mérlegét e határozat 3. melléklete tartalmazza.

 

4. Fonyód Város Településszerkezeti Terve e határozat 4. melléklete szerint kiegészül a területrendezési tervekkel való összhang igazolásával.

 

 

5. A település közigazgatási területére vonatkozó biológiai aktivitás érték számítási eredményét e határozat 5. melléklete tartalmazza. "

Határidők, felelősök:

Határidő: 2019. 04. 30.
Felelős: Jegyző
Hivatali felelős: Szurok-Szász Szabina

« Vissza
Vissza a főmenübe