8. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2019. szeptember 16-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés Fonyód, 8566/2 hrsz-ú Botond u. helyreállításáról.
Készítette:   Hidvégi József polgármester
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

Az Üdülő Invest Korlátolt Felelősségű Társaság, 1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4-8. szám alatti gazdálkodó szervezet az előterjesztéshez csatolt kérelemmel fordult önkormányzatunkhoz. A kérelmező a Fonyód 8566/2 hrsz-ú Botond utca megnevezésű ingatlan mellékelt tervek, és rétegrend szerinti helyreállításához kér tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési Bizottság   A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Fonyód, 8566/2 hrsz-ú Boton u. helyreállításáról."

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mint tulajdonos tulajdonosi, valamint közútkezelői hozzájárulását adja ahhoz, hogy a tulajdonát képező a Fonyód, 8566/2 hrsz-ú Botond utca megnevezésű ingatlant az Üdülő Invest Korlátolt Felelősségű Társaság 1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4-8. szám alatti gazdálkodó szervezet saját költségén a mellékelt tervek, és rétegrend szerint helyreállítsa. Jelen hozzájárulás nem mentesíti a kérelmező gazdálkodó szervezetet a szükséges hatósági -, egyéb engedélyek, hozzájárulások megszerzése alól.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe