9. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési Bizottság
2019. szeptember 16-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés 6674/12 hrsz-ú ingatlan használatáról
Készítette:   Hidvégi József polgármester
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

Csizmadia Attila 8640 Fonyód, Harmatos u. 12 szám alatti lakos az előterjesztéshez csatolt kérelemmel fordultak önkormányzatunkhoz. A kérelmező a Fonyód 6674/12 hrsz-ú polgármesteri hivatal udvarából 80 m2 használatának 2019. szeptember 30-ig történő meghosszabbítását kérelmezi.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. augusztus 15- én megtartott Képviselő –testületi ülésén a csatolt 202/2009. (VIII.15.) számú határozatában döntött a terület 2019. szeptember 1. napjáig történő a határozatban szereplő feltétek szerinti térítésmentes használatba adásáról.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési Bizottság   A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"6674/12 hrsz-ú ingatlan használatáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Városfejlesztési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mint tulajdonos hozzájárulását adja a tulajdonát képező a Fonyód, 6674/12 hrsz-ú a Polgármesteri hivatal udvarából a térképszelvényen jelölt 80 m2 nagyságú területet Csizmadia Attila és neje Fonyód, Harmatos u. 12 szám alatti lakosok kertépítés, kerítéscsere lebonyolítása, építőanyag-tárolása, gépek közlekedése céljából térítésmentesen használjanak 2019. szeptember 30. napjáig. Az általuk használt füvesített terület állagát kötelesek megóvni, illetve a használat befejezésével a területen az eredeti állapotot saját költségükön visszaállítani.
Jelen hozzájárulás nem mentesíti a használókat a szükséges hatósági -, egyéb engedélyek, hozzájárulások megszerzése alól.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe