10. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság
2019. november 18-i ülésére

Tárgy:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft előterjeszti a belterületi utak (Lőcsei köz - Szivárvány utca kereszteződés ) forgalmi rendjének megváltoztatását
Készítette:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Előterjesztő:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Véleményező bizottság:  

 Tisztelt Képviselő-testület!
A Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft a Lőcsei köz- Szivárvány utca kereszteződés forgalmi rendjének változtatását kívánja előterjeszteni.
 
A lakosság többször jelezte cégünk felé, hogy az említett útszakasz forgalmi rendjét változtassuk meg, ezért kérjük a Képviselő-testületet, hogy ezen útszakasz változtatásait tárgyalja meg és bírálja el.
A Lőcsei köz – Szivárvány utca kereszteződésében jelenleg lévő „ Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblának „ Állj! Elsőbbségadás kötelező „ jelzőtáblára történő cseréje és útburkolati jel felfestése a kereszteződésben az elsőbbségadás szükségességére fokozottan felhívja a figyelmet, biztonságosabb közlekedést tesz lehetővé.  
Kérem a Városfejlesztési Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a Képviselő-testületet a határozati javaslat elfogadására.
 

Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság    A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"A belterületi utak (Lőcsei köz - Szivárvány utca kereszteződés) forgalmi rendjének megváltoztatása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a belterületi utak ( Lőcsei köz - Szivárvány utca kereszteződésében jelenleg lévő „ Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblának „ Állj! Elsőbbségadás kötelező”  jelzőtáblára történő cseréjét és útburkolati jel felfestését) forgalmi rendjének megváltoztatásáról szóló előterjesztést elfogadja.
Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője

« Vissza
Vissza a főmenübe