4. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság
2022. november 22-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyód Konyha Nonprofit Közhasznú Kft. által nyújtott szociális étkeztetés nyersanyagdíjának megállapítására
Készítette:   Fonyód Konyha Nonprofit Kft. ügyvezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

A Fonyód Konyha Nonprofit Közhasznú Kft. (8640 Fonyód Fő utca 19.) Ügyvezetője a szociális étkeztetés nyersanyagdíjának megállapítására a mellékletként csatolt díjemelési kérelmet terjesztette elő.

 

Kérem a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottságot, és a Jogi és Humán Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a Képviselő-testületet a határozati javaslat elfogadására.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság (VPB) javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozat javaslat elfogadását.
 
Jogi és Humán Bizottság    A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozat javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyód Konyha Nonprofit Közhasznú Kft. által nyújtott szociális étkeztetés nyersanyagdíjának megállapítására"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Fonyód Konyha Nonprofit Közhasznú Kft. (8640 Fonyód Fő utca 19.) által nyújtott szociális étkeztetés (ebéd) nyersanyagdíját 2023. január 1. napjától nettó 590,55 Ft/adag összegben határozza meg.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe