2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság
2023. április 25-i ülésére

Tárgy:   Beszámoló a Fonyódi Vízirendészet közbiztonsági helyzetéről és a Fonyódi Vízirendészeti Rendőrőrs 2022. évi tevékenységéről
Készítette:   Fonyódi Vízirendészet vezetője
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

A Fonyódi Vízirendészeti Rendőrőrs 2022. évi tevékenységéről szóló szöveges beszámoló az előterjesztés mellékleteként csatolásra került.

Kérem a Jogi és Humán Bizottságot és a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a Képviselő-testületet a határozathozatalra.


Döntéshozói vélemények

Jogi és Humán Bizottság   A Jogi és Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Beszámoló a Fonyódi Vízirendészet közbiztonsági helyzetéről és a Fonyódi Vízirendészeti Rendőrőrs 2022. évi tevékenységéről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: közbiztonsági kérdések
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja a Fonyódi Vízirendészet beszámolóját Fonyód vízirendészeti közbiztonsági helyzetéről és a Fonyódi Vízirendészeti Rendőrőrs 2022. évi tevékenységéről.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe