13. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2023. május 25-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Járás Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ új épületének megépítéséhez készült vázlattervek elfogadásáról.
Készítette:   Győrfi Krisztina, Hatos Norbert irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  



Tisztelt Képviselő-testület!

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 122/2023. (V.11.) számú határozata alapján a TOP-PLUSZ_3.3.2-21-SO1-2022-00003 azonosító számú „Fonyódi Járás Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ új épületének építése” megnevezésű projekt kivitelezési munkáinak elindításához szükséges generál tervezési feladatainak ellátására 2023. május 12. napján szerződést kötött az Arker Stúdió Építésziroda Tervező és Tanácsadó Kft.-vel.
A szerződés értelmében a vállalkozó feladata jelen vázlatterveket követően az engedélyeztetési terv alapján az engedélyeztetés és a kiviteli tervek elkészítése.

Az alapszolgáltatási központ hatékony működését biztosító belső tér kialakítására és a külső arculati elemekre vonatkozó szakmai egyeztetések után elkészült az új épület vázlatterve.

A vázlatterv csatolásra került, amely tartalmazza a homlokzati részek látványtervét, a belső terek alaprajzát, metszeteit.

Mellékletek:
belső terek kiosztása- szöveges dokumentum
vázlattervek

Kérem a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a Képviselő-testületet a döntéshozatalra.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását!
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyódi Járás Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ új épületének megépítéséhez készült vázlattervek elfogadásáról."

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: fejlesztési kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja az Arker Stúdió Építésziroda Tervező és Tanácsadó Kft. által bemutatott, a Fonyódi Járás Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ új épületének megépítéséhez készült vázlattervet, szükség szerinti továbbtervezését és engedélyeztetését jóváhagyja.

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az engedélyeztetési eljárás során a szükséges nyilatkozatok megtételére.

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Hidvégi József

Határidő: értelem szerint
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe