7. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság
2023. november 21-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés Fonyód Város Önkormányzat 2024-2027. évi stratégiai ellenőrzési tervének és 2024. évi belső ellenőrzési tervének elfogadására
Készítette:   Kahó Ildikó belső ellenőr
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!


Kahó Ildikó belső ellenőr a 2024.évi belső ellenőrzési terv elfogadásához a csatolt előterjesztést és dokumentációt készítette el.

csatolmányok:
- Fonyód Város Önkormányzat 2024-2027. évi időszakra szóló stratégiai ellenőrzési terve,
-
Fonyód Város Önkormányzat 2024. évi belső ellenőrzési terve 1-2.sz mellékletekkel.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság (VPB) javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Jogi és Humán Bizottság   A Jogi és Humán Bizottság (JHB) javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés Fonyód Város Önkormányzat 2024-2027. évi stratégiai ellenőrzési tervének és 2024. évi belső ellenőrzési tervének elfogadására "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés mellékletei szerinti tartalommal elfogadja Fonyód Város Önkormányzat 2024-2027. évi stratégiai ellenőrzési tervét és a 2024. évi Belső ellenőrzési tervet.
Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2024. évi belső ellenőrzési feladatokat a 2024. évi Belső ellenőrzési terv 1.sz. melléklete szerint - "2024. évi belső ellenőrzési terv részletes adatai" - határozza meg.

 


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe