24/2014. (II. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Székhelyhasználati hozzájárulás megadása a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére

1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Önkormányzat 1/1 arányú tulajdonát képező, Budaörs, Dózsa György utca 10. szám alatti, 275 helyrajzi számú ingatlanra vonatkozóan a Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület között 2004. július 1-jén létrejött, jelenleg is hatályban lévő helyiség használatba adásáról szóló megállapodást és feladatellátási megállapodást 2014. július 1. napjától újabb 10 évre meghosszabbítja.

 2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a megállapodások 1. pont szerinti módosításának aláírására.

 3.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Önkormányzat – mint a Budaörs 275 hrsz-ú ingatlan kizárólagos tulajdonosa – hozzájárul ahhoz, hogy a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület (képviselő: Petró Tibor elnök) a 2040 Budaörs, Dózsa György utca 10. szám alatti ingatlant – térítésmentesen, szerződésben rögzített feladatellátásra – székhelyéül és telephelyéül használja.

 4.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri az egyesületet, hogy a további, a székhely és telephely alapszabályban történő átvezetéséhez szükséges intézkedéseket tegye meg.

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe