208/2014. (VI. 18.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kamaraerdei Sörkert Kft. (Hacienda) beruházások – bérleti díjba történő beszámítás

I.
1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Önkormányzat kiegészíti a Budaörs Város Önkormányzata, mint Bérbeadó és a Kamaraerdei Sörkert Kft., mint Bérlő közt 2012. július 26-án, 2012. július 1-i hatállyal létrejött bérleti szerződést az alábbiak szerint:
a.) A Kamaraerdei Sörkert Kft. Budaörs Város Önkormányzata felé a köztük hatályban lévő bérleti szerződés alapján fizetendő tárgyhavi bérleti díj mellett megfizetendő fennálló, lejárt tartozásainak kiegyenlítését követő hónap 1. napjától - 2017. június 19. napja közti időszakra vonatkozóan a bérlemény további, a karbantartási munkákon kívül, a bérlő a bérbeadó által előzetesen jóváhagyott felújításainak, értéknövelő beruházásainak számlával igazolt, bérbeadó által írásban elismert költsége megtérítését kérheti oly módon, hogy a bérlő a bérleti szerződés 11. pontjában meghatározott bérleti díj 50%-át fizeti költségei megtérüléséig, annak figyelembevételével, hogy a korábbiakban elszámolt munkálatokra ismételt bérleti díj kedvezmény nem adható.
A költségek bérbeszámítás útján történő megtérítése csak a gázbekötés, a kazáncsere/felszerelés és a kerítés építése esetében lehetséges.
 
b.) Bérlő vállalja az ingatlan kerítése helyének újragondolását és ezzel egy időben a Bérbeadóval történő egyeztetést.
 
2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az 1. pont szerinti szerződés kiegészítés aláírására.
 
II. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete tulajdonosi hozzájárulását megadja a 2040 Budaörs, Kolozsvári u. 4007/4. hrsz-ú ingatlanra történő gázbekötéshez, azzal, hogy a szükséges tervek és engedélyek elkészítését saját költségén és saját felelősségére a Kamaraerdei Sörkert Kft. vállalja.
 
III. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy jelen határozat I. és II. pontjainak hatálybalépésének feltétele a Kamaraerdei Sörkert Kft. a cégbírósághoz 2014. május 22-én benyújtott változásbejegyzési kérelmének a cégnyilvántarásban történő átvezetése.

« Vissza
Vissza a főmenübe