287/2014. (IX. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: TÖRS Kft. Társasági Szerződés módosítása

1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő Testülete elfogadja a mellékelt Szavazólapon feltüntetett módon a Társasági Szerződés 7 §(3) és (5) bekezdéseinek módosított szövegét
 
 „(3) Kívülállóra az üzletrészt csak akkor lehet átruházni, ha az átruházó tag törzsbetétjét teljes egészében befizette (beszolgáltatta) és az átruházásra vonatkozó szándékát írásban a többi tagnak és a társaságnak bejelenti. Az üzletrész pénzszolgáltatás ellenében kívülálló személyre történő átruházása esetén a tagot, a társaságot, vagy a taggyűlés által kijelölt személyt – ebben a sorrendben – az átruházni kívánt üzletrészre másokat megelőző megszerzésre irányuló jog illeti meg, amelyre a Ptk. 3:166 § (2) bekezdése szerint az elővásárlási jogra vonatkozó rendelkezéseket kell megfelelően alkalmazni.
(5) Ha a 3. pont szerinti másokat megelőző megszerzésre irányuló jog jogosultjai – megfelelő felhívás ellenére – az átruházási szándék bejelentésétől 15 napon belül nem nyilatkoznak, illetőleg jogukkal nem élnek, úgy kell tekinteni, hogy az átruházáshoz hozzájárultak.”
 
2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő Testülete elfogadja Polgármester Úrnak a mellékelt Szavazólap szerinti „igen” szavazatát.

« Vissza
Vissza a főmenübe