291/2014. (IX. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A BTG Nonprofit Kft. alapító okiratának módosítása

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a BTG Nonprofit Kft. alapító okiratát a jelen előterjesztés 1. számú melléklete szerinti tartalommal - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően - módosítja, ezzel együtt a 2. számú melléklet szerinti egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot elfogadja.
 
2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a Polgármestert, hogy - Budaörs Város Önkormányzata képviseletében - a változásbejegyzési eljárás során a BTG Nonprofit Kft. egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát, annak módosítását, továbbá a változásbejegyzéshez szükséges egyéb okiratot - ide értve az esetleges hiánypótlási eljárás során az illetékes cégnyilvántartást vezető bíróság részéről kért további módosításokat tartalmazó okiratokat is – aláírja.
 
3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a BTG Nonprofit Kft-t, hogy az 1. határozati javaslat szerint a változásbejegyzési kérelmet készítse el és azt nyújtsa be az illetékes cégnyilvántartást vezető bírósághoz.
 
4. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a BTG Nonprofit Kft. - Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseivel összhangban álló - továbbműködését elhatározza.

« Vissza
Vissza a főmenübe