311/2014. (IX. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Együttműködési megállapodás a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Közhasznú Alapítvánnyal a 2040 Budaörs Esze Tamás utcában megépülő tornacsarnok használatáról

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy az 5. számú melléklet szerinti Együttműködési megállapodást a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Közhasznú Alapítvánnyal kösse meg.
 
2. Budaörs Város Önkormányzata úgy dönt, hogy az együttműködési megállapodás tárgyát képező tornacsarnok-használata során a kedvezményes használatot az alábbiak szerint biztosítja:
A.       Az Önkormányzat által támogatandó sportegyesületek az új csarnokot szűkített önköltségi áron vehetik igénybe, melynek tételei az együttműködési megállapodás 2. sz. mellékletét képező előkalkulációs lapon jelölve vannak,  4000 Ft/óra önköltségi áron, azzal, hogy a felek az épület amortizáció kérdésében még további egyeztetést folytatnak.
 
B.       Az Önkormányzat által támogatandó sportegyesületek számára az Iskola által javasolt önköltségen történik a használat díjának elszámolása, ennek megfelelően az Önkormányzat által támogatásként biztosított önrész összegét a támogatott egyesületek a használat során „lelakhatják”, vagyis a használati díjat azzal csökkenthetik.
 
3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület úgy dönt, hogy a 113/2014. (IV. 16.) ÖKT. számú határozatban foglalt, feltételhez kötött szándéknyilatkozat az 1. határozati javaslat szerinti Együttműködési megállapodás hatályba lépésével egyidejűleg válik véglegessé.

« Vissza
Vissza a főmenübe