3/2013. (I. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budapest-Budaörs Szennyvízelvezetési Beruházó Önkormányzati Társulás, a Társulási Megállapodás 3. sz. módosítása (BÉKISZ projekt)

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete

·       „Társulási Megállapodás „A Budapest-Budaörs Szennyvízelvezetési Beruházó Önkormányzati Társulás létrehozásáról, 3. sz. módosítása”, valamint a

·       „Társulási Megállapodás Egységes Szerkezetben a 3. számú módosítása A Budapest-Budaörs Szennyvízelvezetési Beruházó Önkormányzati Társulás létrehozásáról” tárgyú dokumentumokat elfogadja, és felhatalmazza a Polgármestert azok aláírására.

·       Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri Kálóczi Imre Képviselőt, mint a Budapest-Budaörs Szennyvízelvezetési Beruházó Társulásban Budaörs Várost képviselő személyt, hogy a Társulási Tanácsnál kezdeményezzen határozatot arra vonatkozóan, hogy a BÉKISZ Projekt Budaörsöt érintő projektelemére vonatkozó közbeszerzési eljárás során a munkában vegyen részt Budaörs Várost képviselő megbízott és mind a pályázati hirdetmény és kiírási anyag elfogadására, mind a közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására csak ezen megbízott (vagy megbízottak, ha az egyes munkafázishoz különböző személyek kerülnek megjelölésre) egyetértésével kerülhessen sor.

·       A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázati hirdetmény és kiírási anyag elkészítéséhez szükséges budaörsi megbízott szakembert jelölje ki.

·       A Képviselő-testület jelölje ki a közbeszerzési pályázat eredményének megállapításában való közreműködő megbízottat.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe