5/2013. (I. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: KEOP-2012-5.5.0/A - Közvilágítás korszerűsítése pályázaton való részvétel

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a KEOP-2012-5.5.0/A „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” című pályázati felhívással kapcsolatosan az alábbiak szerint dönt:


1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a jelen előterjesztésben írt pályázaton történő részvételt.

2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Budaörsi Városfejlesztő Kft-t a pályázat megírására és a benyújtással kapcsolatos feladatok végrehajtására.

3.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. évi költségvetésében biztosítja a szükséges önerő mértékét és felkéri a Polgármestert, hogy terveztesse be a 2013. évi költségvetésbe a szükséges önerő mértékét, bruttó 53 millió Ft-ot.

4.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a jelen előterjesztésben írt pályázaton történő részvétel érdekében a műszaki audit megvalósításához szükséges forrást, amelynek összege 1,7 millió Ft+ÁFA (bruttó 2.159.000-Ft). Az összeget Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. évi költségvetésében biztosítja és felkéri a Polgármestert, hogy terveztesse be a 2013. évi költségvetésbe.

5.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a Budaörsi Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjét a műszaki auditra vonatkozó szerződés aláírására.

« Vissza
Vissza a főmenübe