6/2013. (I. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: KEOP-2012-5.5.0/B – Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva elnevezésű pályázaton való részvétel

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a KEOP-2012-5.5.0/B „Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva” című pályázati felhívással kapcsolatosan az alábbiak szerint dönt:

 1.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a jelen előterjesztésben írt pályázaton történő részvételt.

 A pályázat keretében fejlesztendő ingatlanok:

-        Kamaraerdei Óvoda, Beregszászi u. 3.

-        Leopold Mozart Alapfokú Művészeti Iskola, Rózsa u. 17.

-        Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda, Lévai u. 36.

-        Csillagfürt Óvoda, Ifjúság u. 8.

-        gr. Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár, Károly király u. 20.

-        Szent Benedek Gimnázium és Szakképző Iskola Budaörsi Tagintézménye, Esze Tamás u. 3.

 

2.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Budaörsi Városfejlesztő Kft-t a pályázat megírására és a benyújtással kapcsolatos feladatok végrehajtására.

3.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. évi költségvetésében biztosítja a szükséges önerő mértékét és felkéri a Polgármestert, hogy terveztesse be a 2013. évi költségvetésbe a szükséges önerő mértékét, bruttó 56,5 millió Ft-ot.

4.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a jelen előterjesztésben írt pályázaton történő részvétel érdekében a műszaki audit megvalósításához szükséges forrást, amelynek összege 7,5 millió+ ÁFA Ft (bruttó 9.525.000-Ft). Az összeget Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. évi költségvetésében biztosítja és felkéri a Polgármestert, hogy terveztesse be a 2013. évi költségvetésbe.

5.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a Budaörsi Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjét a műszaki auditra vonatkozó szerződés aláírására.

« Vissza
Vissza a főmenübe