45/2013. (II. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Frankhegy Vizi közmű fejlesztés I/A-B ütem

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felülvizsgálja 111/2012.(IV.25.) ÖKT sz. határozatát, miszerint az I/B ütem helyett az I. nyomászóna I/A-B ütemének megfelelően támogatja a Frankhegy területén a hálózati ivóvíz, szennyvízcsatorna, csapadékvíz-elvezetés és út együttes kiépítését.

Az I/A-B ütem melléklet szerinti nyomvonala az alábbi:

Zengő utca, Hurok utca, Kajszi utca, Fátyol utcában délről a Venyige utcáig, északról a 9058/2 és a 9096/2 hrsz. ingatlanokig.

2.  A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Fátyol utcára vonatkozó telekalakítási eljárást és a megállapodások megkötését a nyilatkozatok függvényében folytassa le.

3. A Képviselő--testület egyetért azzal, hogy az Önkormányzat finanszírozza az 1/A-B ütem megvalósításához szükséges útépítési tervek költségeit. A Fátyol u. esetében ütemezetten engedélyezhető és megvalósítható úttervet kell készíteni.

4.       A Képviselő-testület újra erősíti véleményét, miszerint a viziközművek, út és csapadékvíz-elvezetés költségeit a Frankhegy területén ingatlantulajdonosoknak kell vállalniuk.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe