74/2013. (IV. 10.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Használati szerződés az állami fenntartásba került köznevelési intézményeket illetően

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete
 

1. egyetért az előterjesztés Melléklete szerinti Használati szerződés tartalmával; azzal, hogy a Használati Szerződés 3. pontja kiegészül az alábbiak szerint:

 
„3. A KIK a használat tárgyát képező vagyonelemeket kizárólag az intézmény(ek) feladatainak ellátására, köznevelési célú iskolai rendezvények megtartására a jelen szerződésben szabályozott módon használhatja. Amennyiben a jogszabályban meghatározott tankötelezettség teljesítése érdekében szükséges, úgy az Önkormányzat mint működtető és a használatba adott ingatlanok tulajdonosa jogosult meghatározni (a kihasználtság figyelembe vételével), hogy a KIK kizárólag a használatba adott ingatlanokban biztosítsa az érintett tanulók számára, hogy budaörsi köznevelési intézményben teljesíthessék tankötelezettségüket.
 

2. felhatalmazza a polgármestert, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal kötendő, az előterjesztés Melléklete szerinti Használati szerződést aláírja;

3. felkéri a polgármestert, hogy folytasson tárgyalásokat a KIK-kel a további együttműködést megalapozó megállapodás érdekében.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe