78/2013. (IV. 10.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Csiki Pihenőkert Árpád-kori régészeti park, erdei iskola és nyári tábor szakmai program

1.     Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 1.000 eFt  összegben kiegészítő támogatást nyújt a Régiségbúvár Ifjúsági és Kulturális Egyesület részére, a Csiki Pihenőkert területén a 083/2 hrsz. ingatlanon a mosdó-zuhanyzó-wc helységekben az ÁNTSZ előírásainak megfelelő felszereltség elkészítése, a beázó tető kijavítása, az erdei iskola előadóteremben és iroda épületben takarítható burkolat (PVC) kialakítására a jelenlegi beton helyett és a világítás kiépítése céljára, azzal a feltétellel, hogy a kialakítás és a későbbi üzemeltetés során be kell tartani a vonatkozó jogszabályi és szabványi előírásokat, továbbá, hogy a hatályos üzemeltetési szerződésben rögzítetteknek megfelelően szükséges a támogatási összeggel elszámolni, mely elszámoláshoz csatolni kell a hatályos jogszabálynak megfelelő, a megvalósulás tényét igazoló dokumentumokat, beleértve a felelős műszaki vezetői nyilatkozatot.

  1. Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Budaörs Város Önkormányzata 2013 évi költségvetéséről szóló 11/2013. (III. 11.) ÖKT rendelete 4. melléklet I. Működési költségvetés kiadásai 5. Általános tartalék soráról 1.000 eFt összeget felszabadít és átcsoportosítja a 7. számú melléklet 26. Csiki pihenőkert (szakmai programok és karbantartás) támogatás sorára, az ezen határozat 1. pontjában rögzített célra.

3.     Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert a támogatási szerződés aláírására.

4.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert arra, hogy a 2013. évi költségvetési rendelet módosítását a soron következő Képviselő- testületi ülésre terjessze elő.

5.     Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 2013. szeptember 30-ig kerüljön elkészítésre a Csiki Pihenőkertre vonatkozóan egy a jelenlegi épületállományra és fejlesztési célokra is kiterjedő, komplex tervezési program, alapul véve a hatályos üzemeltetési szerződést, és szakmai programot, munkatervet, annak érdekében, hogy a következő években a karbantartási, felújítási, beruházási munkák ezzel összhangban valósuljanak meg. A tervezési program kerüljön beterjesztésre az elkészítését követő rendes ülésekre.

« Vissza
Vissza a főmenübe