79/2013. (IV. 10.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Mindszenty József Katolikus Általános Iskola támogatás kérése, a tornaterem fűtéskorszerűsítéséhez, meleg-víz ellátásához

1.) Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 6.000,- eFt keretösszegben támogatást nyújt a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség részére, a Mindszenty József Általános Iskola tornaterme fűtésrendszere és melegvíz-ellátása felújítása céljára, azzal a feltétellel, hogy a kialakítás és a későbbi üzemeltetés során be kell tartani a vonatkozó jogszabályi és szabványi előírásokat, továbbá, hogy a támogatás előfinanszírozó szerződés formájában kerüljön megkötésre azzal, hogy a támogatási összeggel legkésőbb 2013. december 15. napjáig el kell számolni, mely elszámoláshoz csatolni kell a hatályos jogszabálynak megfelelő, a megvalósulás tényét igazoló dokumentumokat.
2.) Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Budaörs Város Önkormányzata 2013 évi költségvetéséről szóló 11/2013. (III. 11.) ÖKT rendelete 4. melléklet I. Működési költségvetés kiadásai 5. Általános tartalék soráról, ezen határozat 1. pontjában rögzített összeget felszabadít a Római Katolikus Egyházközség részére a Mindszenty József Általános Iskola tornaterme fűtésrendszere és melegvíz-ellátása felújítása céljára.
3.) Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert a 2. számú mellékletben szereplő támogatási szerződés aláírására.
4.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert hogy a 2013. évi költségvetési rendelet módosítását a soron következő Képviselő- testületi ülésre terjessze elő.

« Vissza
Vissza a főmenübe