142/2013. (V. 15.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Közoktatási megállapodás felülvizsgálata a Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvodát fenntartó Székesfehérvári Egyházmegyei Hatósággal

1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja 2013. június 1-jei hatállyal a Székesfehérvári Egyházmegyei Hatóság által fenntartott Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda, valamint Budaörs Város Önkormányzata között kötendő együttműködési megállapodást, a melléklet szerinti tartalommal, annak 7/B.3. pontját az alábbiak szerint:
 
„7/B.3. az intézmény egységében dolgozó közalkalmazottak részére Cafeteria-hozzájárulás kiegészítése abban az esetben, ha azt az állami hozzájárulás nem tartalmazza, és Támogató Önkormányzat az általa működtetett intézmények részére biztosítani tudja. A támogatás mértéke ebben az esetben sem haladja meg az intézményt fenntartó Egyházmegye által az intézménynek biztosított Cafeteria összegét, illetve ezt egészíti ki, legfeljebb a külön jogszabályban rögzített mértékig, illetve a Támogató Önkormányzat által a budaörsi működtetésű iskolákban foglalkoztatottak részére biztosított Cafeteria összeg mértékéig.”
 
2.) Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a polgármestert az Együttműködési Megállapodás aláírására.
3.) Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Budaörs Város Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 11/2013. (III. 11.) számú önkormányzati rendelet 7. számú melléklet 26. Nem önkormányzati intézmények támogatása soron szereplő keretből 2013. évre a Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda részére 12.090 eFt összegű támogatást biztosít az Együttműködési megállapodás alapján.
4.) Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Budaörs Város Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 11/2013. (III. 11.) számú önkormányzati rendelet 7. számú melléklet 26. Nem önkormányzati intézmények támogatása soron szereplő keretből 2013. évre a Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda részére további 1 552 eFt támogatást biztosít Cafeteria hozzájárulás címen amennyiben Budaörs Város Önkormányzata az általa működtetett iskolákban foglalkoztatott pedagógusok és pedagógiai munkát segítők részére is biztosít Cafeteria hozzájárulást.
 
Határidők:
Együttműködési megállapodás hatálybalépése:         2013. június 1.
A kiegészítő támogatás 2013. évi összegének biztosítása: a megállapodás aláírást követő 30 napon belül
Felelős:                   Polgármester
Végrehajtást végzi: Kabinet Iroda, Köznevelési és Közművelődési Csoport
Pénzügyi Iroda
Jegyzői Iroda

« Vissza
Vissza a főmenübe