174/2013. (V. 15.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: „Budaörs Városkártya” projekt elindítása

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a „Budaörs Városkártya” projekttel kapcsolatosan az alábbiak szerint dönt:
  1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a jelen előterjesztésben írt projekt elindítását.
  2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Budaörsi Városfejlesztő Kft-t a projekt megvalósításával kapcsolatos feladatok végrehajtására.
  3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a Budaörsi Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjét a projekt megvalósítását célzó szerződés(ek) aláírására.
Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Budaörs Kártya projekt elindítására Budaörs Város 2013. évi költségvetésről szóló 11/2013. (III.11.) ÖKT rendelet 4. számú melléklet I. 6. Céltartalék 2. „Budaörs Kártya” projekt megvalósítása sorról a 7. sz. melléklet „Budaörs Kártya” projekt megvalósítás című új sorra a „Budaörs Kártya” projekt megvalósításához szükséges pénzeszköz átadási szerződés megkötése céljából
 
6.000.000,-Ft-ot mobil applikáció céljára felszabadít
 
44.000.000,-Ft-ot a további feladatokra felszabadít, azzal hogy az összeg csak akkor használható fel, ha a részletes feltételeket a bizottságok, illetve a Képviselő-testület jóváhagyta.
 
A Budaörsi Városfejlesztő Kft. - vállalja, hogy amennyiben Budaörs Város Önkormányzata által benyújtott "Ágazati pályázat a Közép-magyarországi régióban megvalósítandó fejlesztésekre" c. EKOP-pályázat fellebbezésének az elbíráló testület helyt ad, a jelen döntés alapján átadott összeget visszafizeti.
  1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy az előirányzatok közötti átcsoportosításról a költségvetés soron következő módosításakor intézkedjék.
 
Határidő:                      azonnal
Felelős:                        Polgármester
Végrehajtást végzi:       Budaörsi Városfejlesztő Kft, Műszaki Ügyosztály, Kabinet Iroda

« Vissza
Vissza a főmenübe