261/2013. (VI. 19.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A lakossági észrevételek figyelembevételével az Ifjúság utcai Sport- és Szabadidőpark továbbtervezése, Bárka-projekt megvalósítási helyének módosítása

 
I. Ifjúság utcai Sport,- és Szabadidőpark
 
1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy támogatja a Neogrády Műkertész Kft ismertetett terve és a lakossági észrevételek alapján az Ifjúság utcai Sport,- és Szabadidőpark továbbtervezését, azzal, hogy a Bárka építmény és a szabadtéri tűzrakó a véglegesítésre kerülő tervben ne szerepeljen, továbbá, hogy a Bárka építmény helyére más központi elem kerüljön elhelyezésre, például vízjáték, és a többi funkció kerüljön a tervben megtartásra. Az ütemezett megvalósítás tekintetében első ütemben a zöldfelület felújítása, sétautak kialakítása, megvilágítás, öntözési lehetőség biztosítása kerüljön megvalósításra. 
 
II. Bárka-projekt
 
1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Bárka-projekt új helyszíneként, kutyafuttatóval és felnőtt játszótérrel kiegészítve Budaörs 4007/3, 4007/2 és 4007/5 hrsz-ú ingatlanokat jelöli ki, azzal, hogy a 4007/5 hrsz-ú ingatlan Haciendától NY-ra eső területe a jövőben is gyepterület maradjon, és azzal, hogy a kutyafuttató tervezése, kialakítása a Kamaraerdei Részönkormányzattal egyeztetve történjen.
 
2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő – testülete felkéri a polgármestert a Bárka-projekt Kezdeményezőivel, az új helyszínre vonatkozó egyeztetésre és ennek pozitív fogadtatása esetén, intézkedésre, a Bárka, a kutyafuttató és a felnőtt játszótér környezetrendezési terve elkészíttetése tárgyában.
 
3.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Budaörs Város Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről szóló 11/2013. (III. 11.) ÖKT rendelete 5. melléklet 1.2.2. Magasépítés – Zöldfelületi beruházások 3. Ifjúság utcai sport- és szabadidőpark létesítése soráról átcsoportosít 3.500.000,-Ft-ot a költségvetés új sorára a Bárka, a kutyafuttató és a felnőtt játszótér környezetrendezési terve elkészíttetése céljára.
 
4.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő – testülete felkéri a polgármestert, hogy az előirányzat átvezetéséről a következő költségvetési rendelet módosítása során intézkedjen.
 
Határidő: 2013. 06. 30.
Felelős: Polgármester
Végrehajtást végzi: Műszaki Ügyosztály, Pénzügyi Iroda
 

« Vissza
Vissza a főmenübe