280/2013. (VII. 23.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság támogatása a Budaörsi Rendőrség épületére galambriasztó rendszer kiépítésére

1.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 742.000,-Ft összegben támogatást nyújt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részére a Budaörsi Rendőrség épületére galambriasztó rendszer telepítése céljára, azzal a feltétellel, hogy a kialakítás és a későbbi üzemeltetés során be kell tartani a vonatkozó jogszabályi és szabványi előírásokat, továbbá, hogy a támogatás előfinanszírozó szerződés formájában kerüljön megkötésre azzal, hogy a támogatási összeggel legkésőbb 2013. december 15. napjáig el kell számolni, mely elszámoláshoz csatolni kell a megvalósulás tényét igazoló dokumentációt.
 
2.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Budaörs Város Önkormányzata 2013 évi költségvetéséről szóló 11/2013. (III. 11.) ÖKT rendelete 4. melléklet I. Működési költségvetés kiadásai 5. Általános tartalék sora terhére, 742.000,-Ft összeget biztosít a költségvetés új sorára, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részére a Budaörsi Rendőrség épületére galambriasztó rendszer telepítése céljára.
 
3.      Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert ezen előterjesztés 2. sz. mellékletét képező támogatási szerződés aláírására.
 
4.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő – testülete felkéri a polgármestert, hogy az előirányzat átvezetéséről a következő költségvetési rendelet módosítása során intézkedjen.
 
Felelős:                    Polgármester
Végrehajtást végzi: Támogatási szerződés előkészítése és szakmai ellenőrzés Műszaki Ügyosztály, Pénzügyi Iroda költségvetési rendelet módosítása
Határidő:                támogatási szerződés aláírása 2013. augusztus 31.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe