329/2013. (IX. 5.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: 241/2012. (VI.20.) ÖKT sz. határozat módosítása - budaörsi nyugdíjas klub-egyesületek számára székhelyhasználati hozzájárulás

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 241/2012. (VI.20.) ÖKT sz. határozatot az alábbiak szerint módosítja:
 
1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Budaörs Városi Nyugdíjas Közhasznú Egyesület és a Budaörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület 2040 Budaörs, Szabadság út 74. sz. alatti ingatlanra vonatkozó székhelyhasználati hozzájárulását visszavonja.
 
2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a Budaörs Városi Nyugdíjas Közhasznú Egyesület (képviselő: Forgó Imréné elnök) és a Budaörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület (képviselő: Lukács Mihály) a 2040 Budaörs, Szabadság út 26. sz. alatti ingatlant térítésmentesen székhelyéül használja.
 
3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri az egyesületet, hogy a további a székhely alapszabályban történő átvezetésben az intézkedéseket tegye meg.
 
Határidő:                azonnal
Felelős:                  Polgármester
Végrehajtást végzi: Kabinetiroda, Műszaki ügyosztály- Vagyoncsoport

« Vissza
Vissza a főmenübe