451/2013. (XII. 18.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Csiki Pihenőkertre vonatkozó Tervezési Program elfogadása és döntés a tervezés elindításáról

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a tárgyi előterjesztéssel kapcsolatban az alábbiak szerint dönt:
 
1.) Jóváhagyja az előterjesztés mellékletét képező Tervezési Programot és a tervezés a Tervezési Program szerint és az opció 1 + opció 2 épületfunkciók tervezésével együtt induljon el.
 
2.) A tervezéssel együtt induljon el az érintett terület telekalakítási eljárása. A telekalakítás a 12154 hrsz-ú ingatlanon az útszabályozás végrehajtása.
 
3.) Az 1. számú határozati javaslatban meghatározott tervezési feladatok költségeihez a forrást a 2013. évi költségvetés Ingatlanvásárlás (üzleti célú) céltartalék soráról 8.500 eFt felszabadításával és az 5. sz. melléklet 1. Beruházások 1.2. Magasépítési beruházások 1.2.1. Magasépítés – intézményi beruházások 1. Intézményi beruházások tervezése sorára történő átcsoportosításával biztosítja.
 
4.) Felkéri a polgármestert, hogy az átcsoportosítás átvezetéséről a következő költségvetési rendelet módosítása során intézkedjen.
 
5.) Felkéri a polgármestert, hogy a terület mellett lévő útfesték-keverő üzemmel kezdjen egyeztetést, annak elköltözésére.
 
Határidő: azonnal
Felelős: Polgármester 
Végrehajtást végzi: Műszaki Ügyosztály, Városépítési Iroda, Magasépítési Csoport (tervezés) Műszaki Ügyosztály, Főépítészi Iroda (telekalakítás)
 

« Vissza
Vissza a főmenübe