492/2013. (XII. 18.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörsi Városfejlesztő Kft. Alapító Okirat módosítása, könyvvizsgáló megválasztása, valamint az ügyvezető teljesítményértékelésének elfogadása

1.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság javaslata alapján úgy dönt, hogy
 
a. a Budaörsi Városfejlesztő Kft. könyvvizsgálóját a 2013 és 2014 évek könyvvizsgálatára 2013. december 19-től 2015. május 31.-ig az alábbiak szerint az alábbiak szerint választja meg:
cégnév: LAMI Könyvvizsgáló, Adótanácsadó és Könyvelő Kft.
cégjegyzékszám: 13-09-139014
székhely: 2040 Budaörs, Kikelet u. 24.
A könyvvizsgálat elvégzéséért felelős természetes személy
név: Dr. Lami Mária
a.n.: Dian Katalin
kamarai nyilvántartási szám: 001243
lakcím: 2040 Budaörs, Kikelet utca 24.
 
b. a Budaörsi Városfejlesztő Kft. könyvvizsgálójával kötendő szerződés lényeges elemeinek tartalmát az alábbiak szerint határozza meg:
-        megbízási díj: 280.000 Ft + Áfa/év
-        szerződés időtartama: 2013. december 19-től 2015. május 31.-ig (az a. pontnak megfelelően)
-        a szerződés tárgya: gondoskodik a számviteli törvényben meghatározott könyvvizsgálat elvégzéséről, és ennek során mindenekelőtt annak megállapításáról, hogy a gazdasági társaság számviteli törvény szerinti beszámolója megfelel-e a jogszabályoknak, továbbá megbízható és valós képet ad-e a társaság vagyoni és pénzügyi helyzetéről, működésének eredményéről.
 
2.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Budaörsi Városfejlesztő Kft. új e-mail címét az alábbiak szerint állapítja meg: info@budaorsivarosfejleszto.hu
 
3.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Budaörsi Városfejlesztő Kft. tevékenységi köreit az alábbiakkal egészíti ki, és elfogadja új főtevékenységét:
4110 - Épületépítési projekt szervezése
5223 - Légi szállítást kiegészítő szolgáltatás
6832 - Ingatlankezelés
6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése
7022 - Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás (főtevékenység)
7490 - M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
          8110 - Építményüzemeltetés
 
4.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete módosítja a Budaörsi Városfejlesztő Kft. alapító okiratát akként, hogy Szőke Balázs ügyvezető munkaviszonyban látja el a társaság ügyvezetői feladatait.
5.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Budaörsi Városfejlesztő Kft. jelen előterjesztés 1. sz. mellékletét képező módosított egységes szerkezetű alapító okiratát és felkéri a polgármestert annak aláírására
6.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Budaörsi Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjét, hogy a cégbíróság előtt az előző pontokban foglalt változások végrehajtása érdekében eljárjon.
7.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Budaörsi Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjének teljesítményértékelését a Társaság 2013. évi Üzleti terv alapján megfogalmazott teljesítménykövetelmények teljesítésére vonatkozóan.
 
Határidő: azonnal 
Felelős: Polgármester, a Városfejlesztő kft. ügyvezetője
Végrehajtást végzi: Kabinet Iroda
 

« Vissza
Vissza a főmenübe