17/2015. (II. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Tájékoztatás a Hosszúréti patak mellett 4007/2/3/5 hrsz-ú területek tervezési folyamata jelenlegi állásáról, vázlatterv elfogadása
1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy elfogadja a Kert-Szín-Vonal Kft Hosszúréti patak melletti 4007/3/2/5 hrsz-ú ingatlanok környezetrendezési vázlattervével kapcsolatos beszámolót és a tervezés folytatódjon a Kamaraerdei Részönkormányzat határozatainak megfelelően elfogadott tartalommal.
2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a kutyafuttatót, az előterjesztés mellékletét képező, Kert-Szín-Vonal Kft környezetrendezési vázlatterv 2015 januári változatán II. számmal jelölt helyen valósítja meg. A kutyafuttató tervezése, kialakítása a Kamaraerdei Részönkormányzattal egyeztetve történjen. A 261/2013. (VI. 19.) ÖKT számú határozatát úgy módosítja, hogy a kutyafuttató szó törlésre kerül.   
3.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy tulajdonosi hozzájárulását adja a Liver FC részére, a konténeregység kihelyezése céljára. A szükséges hozzájárulások és engedélyek beszerzése a Liver FC feladata. 

« Vissza
Vissza a főmenübe