10/2015. (II. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörs, Templom tér és környéke készülő helyi építési szabályzatának elfogadása az államigazgatási véleményezési szakasz megindításához
1.) Budaörs Város Képviselő-testülete támogatja, hogy az Ébner György köz északi oldalának beépítési magassága legfeljebb pince + földszint+ emelet + tetőtér legyen.
 
2.) Budaörs Város Képviselő-testülete támogatja, hogy Vt-Tt/1 és Vt-Tt/2 építési övezetekben az OTÉK és a BHÉSZ 4. sz. melléklete szerint lehessen a szükséges személygépjármű várakozóhelyeket elhelyezni.
 
3.) Budaörs Város Képviselő-testülete támogatja a rendelet-tervezet 40/A.§ (2) és (4) bekezdések terület közhasználatra céljára történő átadása esetén járó kedvezmények alkalmazásának lehetőségét.
 
4.) Budaörs Város Képviselő-testülete támogatja a helyrehozatali kötelezettség rendelet-tervezetben történő alkalmazását.
 
5.) Budaörs Város Képviselő-testülete támogatja, hogy a 131 hrsz-ú ingatlan hátsó telekrészén a 132. hrsz-ú műemlék telek terepszintjétől mért 4,5 m (azaz 148,25 mBf érték) fölé épületrész nem nyúlhat.
 
6.) Budaörs Város Képviselő-testülete Budaörs, Templom tér és környékére készülő helyi építési szabályzatának tartalmával a megelőző pontok figyelembevétel egyetért és alkalmasnak tartja az államigazgatási véleményezési szakasz megindításához.

« Vissza
Vissza a főmenübe