57/2015. (III. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Intézményi alapító okiratok módosítása az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény rendelkezéseivel összefüggésben
1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete Budaörsi Latinovits Színház és a gr. Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár mellékelt szerinti alapító okirat módosítását és a módosítással egységes szerkezetű alapító okiratát (1/a, 1/b és 2/a, 2/b sz. mellékletek) jóváhagyja.
 
2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Budaörsi Latinovits Színháznál két státuszt (gazdasági vezető és könyvelő) megszüntet, a gazdasági vezetői státuszt 2015. április 1-jével, a könyvelői státuszt 2015. május 1-jével.
 
3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gr. Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtárnál egy státuszt (gazdasági vezető) megszüntet 2015 április 1-jével.
 
4. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Polgármesteri Hivatal létszámát (Pénzügyi Iroda Intézménygazdálkodási Osztály) két fővel megemeli 2015. április 1-jével.
 
5. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja, hogy a Budaörsi Latinovits Színház és a gr. Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár gazdasági szervezetének feladatait 2015. április 1-jétől a Polgármesteri Hivatal lássa el.
 
6. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Budaörsi Latinovits Színháznál, valamint a gr. Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtárnál megszüntetett gazdasági vezetői álláshelyhez kapcsolódó időarányos előirányzatokat elvonja és beépíti a gazdasági szervezeti feladatokat ellátó Polgármesteri Hivatal költségvetésébe a következők szerint:
 
A Budaörsi Latinovits Színház költségvetésében a Foglalkoztatottak személyi juttatásai előirányzat 3.140 eFt-tal, a Szociális hozzájárulási adó előirányzat 818 eFt-tal és az Egyéb munkaadót terhelő járulékok előirányzat 39 eFt-tal csökken, a gr. Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár költségvetésében a Foglalkoztatottak személyi juttatásai előirányzat 2.551 eFt-tal, a Szociális hozzájárulási adó előirányzat 659 eFt-tal és az Egyéb munkaadót terhelő járulékok előirányzat 39 eFt-tal csökken, ugyanakkor a Polgármesteri Hivatal költségvetésében a Foglalkoztatottak személyi juttatásai előirányzat 5.691 eFt-tal, a Szociális hozzájárulási adó előirányzat 1.477 eFt-tal és az Egyéb munkaadót terhelő járulékok előirányzat 78 eFt-tal nő.
 
7. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Budaörsi Latinovits Színháznál megszüntetett könyvelői státuszhoz kapcsolódó személyi juttatásokat , valamint az azt terhelő munkaadói járulékokat az intézmény költségvetéséből elvonja és általános tartalékba helyezi az alábbiak szerint:
Az intézmény költségvetésében a Foglalkoztatottak személyi juttatásai előirányzat 1.222 eFt-tal, a Szociális hozzájárulási adó előirányzat 303 eFt-tal és az Egyéb munkaadót terhelő járulékok előirányzat 35 eFt-tal csökken, ugyanakkor az Önkormányzat költségvetésében az általános tartalék nő 1.560 eFt-tal.
 
8. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés 5. sz. mellékleteként csatolt munkamegosztási megállapodás tervezetet jóváhagyja.
 
9. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy a soron következő költségvetési rendelet módosításakor, az előirányzat módosítások átvezetéséről intézkedjen.

« Vissza
Vissza a főmenübe