126/2015. (V. 20.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Jelentés az óvodai beiratkozásokról, intézkedés kezdeményezése a többletjelentkezések kezeléséhez, újabb kisebb létszámú integrált óvodai csoport indításának engedélyezése
1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete engedélyezi, hogy az óvodalátogatási kötelezettség teljesítése és a városi feladatellátás biztosítása érdekében a fenntartásában működő budaörsi óvodákban a 2015/2016-ös nevelési évben valamennyi óvodai csoport létszáma a törvényi maximumot a fenntartói mértékben (max. 20 %) meghaladja.
 
2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az SNI és a BTM-es integrált óvodai ellátás fenntartása érdekében, továbbra is biztosítja a városi óvodák integrált ellátást nyújtó óvodai feladatát, melyhez az alapító okiratok felülvizsgálatára felkéri a polgármestert.
 
3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az SNI és a BTM-es integrált óvodai ellátás hatékonysága érdekében engedélyezi, hogy a Budaörsi Csicsergő Óvoda Rózsa Utcai tagóvodájában 1 óvodai csoportban kisebb létszámú integrált ellátás biztosítson. A csoport létszámát 13 főben határozza meg.
 
4. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a kisebb létszámú integrált óvodai csoport működési feltételeinek kidolgozására felkéri a polgármestert, azzal, hogy az erre vonatkozó javaslatát a Képviselő-testület soron következő rendes ülésére terjessze elő.

« Vissza
Vissza a főmenübe