240/2015. (IX. 23.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Frankhegy I/A-B fejlesztésekkel kapcsolatos döntések felülvizsgálata
Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Frankhegy fejlesztési lehetőségeit áttekintetve és az eddigi határozatait felülvizsgálva az alábbi döntéseket hozza meg:
 
1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy felkéri a Polgármestert a kidolgozott 44/2000. (XII.01.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott, Merengő utca és környékére vonatkozó településrendezési eszköz felülvizsgálat tervezetének 2015. október 30.-ig való beterjesztésére a Budaörs Város Önkormányzat szervei, majd a Képviselő-testület elé.
 
2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a településrendezési eszköz tervezet közterületi és közműfejlesztési javaslatait figyelembe véve támogatja a terület vagy a területegységek további fejlesztését. A fejlesztést a hálózati ivóvíz, szennyvízcsatorna, csapadékvíz elvezetés és út együttes kiépítése esetén - első sorban a frankhegyi I. nyomászóna területén, - az alábbi feltételek teljes körű megléte esetén támogatja: 
 
a.     A területegység, tömb műszakilag egy egységként kezelhető és a közmű és úthálózat kiépítése a vonatkozó jogszabályok és előírások alapján megvalósítható; 
b.     Az érintett terület tulajdonosai vállalják az alábbi költségeket, melyet az Önkormányzattal kötendő településrendezési szerződésben rögzítenének:
- az ingatlan településrendezési eszköz felülvizsgálati dokumentációjában rögzített szabályozási vonallal érintett területrészeinek térítésmentes Budaörs Város Önkormányzatának tulajdonba való átadását;
- az érintett területi egység közterület fejlesztési (út, vízi közművek) tervezési és kivitelezési díjainak megfizetését.
 
3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az útépítések megvalósítása során - fenntartva 61/2014. (III.26.) ÖKT sz. határozat 2/c pontjában foglalt döntését - az útépítés költségeihez a mindenkori költségvetésének függvényében maximum 50%-os résszel járul hozzá.

« Vissza
Vissza a főmenübe