308/2015. (XI. 4.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Tájékoztató Frankhegyi szabályozással kapcsolatban

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy felkéri a Polgármestert arra, hogy intézkedjen jelen előterjesztés 1. sz mellékletét képező 44/2000. (XII.01.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott, Merengő utca és környékére vonatkozó településrendezési eszköz felülvizsgálat elkészült dokumentációjának véleményezési eljárásának a 381/2014.(XII.17.) ÖKT sz. határozattal elfogadott ütemezés szerinti folytatásáról.

 2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy felkéri a Polgármestert arra, hogy azon műszakilag értelmezhető tömbre, amelynél a 240/2015.(IX.23.) ÖKT sz. határozatban foglalt feltételek teljesültek, készítse elő a változtatási tilalom feloldására vonatkozó rendelet módosítását.

 3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy felkéri a Polgármestert arra, hogy a „Tájékoztató frankhegyi szabályozással kapcsolatban” készült előterjesztés 2. sz. mellékletét képező Változtatási tilalomról szóló rendelet-tervezet szerint változtatási tilalommal nem érintett, azon ingatlanok esetében, amelyek tekintetében teljesülnek/teljesülhetnek a 240/2015.(IX.23.) ÖKT. sz. határozatban támasztott feltételek, intézkedjen ezen érintett műszakilag egy egységként kezelhető területegységek, tömbök lakóterületi átsorolási feltételeinek megállapításáról és az átsorolás mielőbbi lehetőségéről. 

« Vissza
Vissza a főmenübe